Wij zijn

Sunny Socials

Even voorstellen

Dit is Bart

Bart is kleurrijkste vogel uit Nijverdal. Bart onwijs is handig op vele vlakken. Je ziet hem niet snel met een bijtel, evenmin met een garde: maar achter de computer hanteert hij een heuse skillset. Hij is vakman en creatief masterchef. Stuur Bart jouw huisstijl en hij ziet in een oogopslag welke vormen en elementen passend zijn voor een opvallend en in het oog springend socialdesign waarmee je de komende maanden vooruit kunt. Deze nuchtere twentenaar is altijd benaderbaar en past zonder mokken zijn visuals naar jouw wensen aan. Whatever floats your boat! Bart is er.

Dit is Frank

Terwijl de Arnhemmer Frank de Haan tegen ijsrotsen klimt op het WK in 2017, trotseert onze haan Frank uit Nijverdal de oversteek naar het zuidelijke Tilburg. Hij combineert en adopteert alle positieve eigenschappen: het loyale, gemoedelijke en ontspannen van een twentenaar en de bourgondische, bescheiden en feestelijke inborst van een Brabander. Frank is al jaren designer en samen met Bart al 10 jaar eigenaar van het creatieve en strategische bureau 2Gasten. Wat een haantjesgedrag! Maar Frank heeft ook een klein hartje, voor zijn zoon bijvoorbeeld. En voor jouw merk: daar voelt ie bijna evenveel liefde voor.

Dit is Charlotte

Altijd in voor een woordgrap: het hennetje uit de kippenren. Charlotte is altijd net zo flamboyant gekleed als een kruising tussen de fazant, pauw en New Hampshire Hen. Ze kakelt bovendien even luid, maar gelukkig wel met inhoud en meestal niet voor 9 uur ‘s ochtends. Charlotte heeft in haar fleurige ren meerdere kippetjes op stok en zij weten samen met haar altijd de juiste informatie op te halen om spot on teksten te schrijven voor jouw socials. Passend bij jouw imago, tone of voice, doelgoep en doel!

Een kijkje nemen in
ons kippenhok?

Een kijkje
nemen in ons kippenhok?